Lees goed door wat Poppers kunnen doen

Wil je Poppers aanschaffen maar weet je niet precies wat de werking ervan is? Kijk dan eens online goed rond wat er allemaal te koop is en wat het middel kan doen als je er gebruik van maakt. 

Waarom heet het middel Poppers?

Poppers kun je onder andere kopen bij de webwinkel Poppers-Store. Ze hebben een ruim aanbod aan het middel dat tegenwoordig in flesjes te koop is. Voorheen zat het in ampullen waaraan het ook de naam ontleent. Door het poppende geluid dat ampullen maken als je ze openbreekt heeft het middel de naam gekregen waaronder het nu ook nog bekend staat. Het staat ook vaak te koop onder andere namen omdat het feitelijk wel om een partydrug gaat en niet meer als geneesmiddel in de handel is. 

Gebruik alleen de dampen van het middel

Poppers zijn in vloeibare vorm te koop. Het is een zeer vluchtige stof hetgeen betekent dat er bij het openen van het flesje een bepaalde damp vrijkomt. Omdat deze damp zeer snel vervlucht is het zaak dat je deze meteen opsnuift om er gebruik van te kunnen maken. Iets anders ermee doen is dan ook niet aan te raden. Bij contact met de huid kan het namelijk voor irritatie zorgen en inslikken is zeker geen goed idee. Zorg er daarom altijd voor dat je goed leest wat de bijwerkingen ervan kunnen zijn, zowel in positieve als negatieve zin.