Daten, single of je ex terugwinnen?

Ben jij over je ex heen? Ben je klaar om weer het daten weer op te pakken? Wil je even het heerlijke het leven single beleven? Of ben jij toch nog niet klaar met de relatie en wil je jouw ex toch terugwinnen? Wil jij tips over hoe jij je ex terugkrijgt? lees dan verder!

Hoe ga je verder na een breakup?

Uit elkaar gaan is lastig, je sluit een dierbare periode af met je partner. Je moet je eigen routine weer oppakken en een leven opbouwen zonder je ex-partner. Je gaat een (mogelijke) lastige periode tegemoet. Je kan er ook natuurlijk ook blij mee zijn.

De lastige situatie is als het uitgegaan is om een onnozele reden en eigenlijk nog verder wilt met je (ex)-partner. Wat doe je als dat gebeurd? Hoe krijg je je ex terug?

Wat als je nog van je ex houdt?

Er zijn veel redenen waarom je terug kan willen naar ex-partner. Misschien mis je de fysieke intimiteit of misschien mis je haar persoonlijkheid. Misschien hebben jullie samen kinderen of misschien besef je gewoon dat je niet zonder hen kunt leven

Wat de reden ook is denk goed over de keuze na of het daadwerkelijk is wat je wilt. Het is belangrijk om zeker te zijn van je zaak.

Hoe krijg je je ex terug?

De daadwerkelijke stap om je ex-partner terug te krijgen is het hem of haar te vertellen. Bereid je goed voor op het gesprek en zorg dat je je redenen goed in je hoofd hebt. Je wilt je kans om je emoties te tonen niet verpesten.

Het kan natuurlijk als een verrassing komen voor je ex. Besef dan ook dat je ex even tijd nodig heeft om dit te verwerken. Wees respectvol – ook als het antwoord nee is.Als je ex hetzelfde gevoel heeft prachtig natuurlijk, mocht je ex toch niet hetzelfde voelen heb je nu wel duidelijkheid. Je kan je dan weer op jezelf focussen en verder gaan met je leven. Wil jij meer tips neem dan een kijkje op hoekrijgikmijnexterug.com.