Nog meer geld verdienen als webcammer: vijf tips

webcammer

Steeds meer mensen schrijven zich in als webcammer op Webcam-sex.nl. Dit is niet voor niets, want als webcammer op Webcam-sex.nl kun je veel geld verdienen. Ben jij ook actief als webcammer op Webcam-sex.nl en wil je nog meer geld verdienen achter de webcam? Dan kan ik je helpen. Ik werk zelf al enkele jaren als webcammer op Webcam-sex.nl en weet precies hoe je veel geld mee kunt verdienen met dit leuke en spannende werk. In dit artikel geef ik vijf tips om jouw webcam verdiensten direct te verhogen.

Tip 1: stel doelen in

Alle webcammers op Webcam-sex.nl kunnen doelen instellen. Dit betekent dat ze aan kunnen geven wat de kijker precies moet betalen voor een bepaalde handeling. Zelf heb ik bijvoorbeeld ingesteld dat ik voor 15 euro mijn shirt uittrek. Het gebeurt regelmatig dat een gebruiker van Webcam-sex.nl dit bedrag betaalt om mijn ontblote bovenlichaam te zien.

Door meerdere doelen in te stellen op Webcam-sex.nl, kun je veel geld verdienen. Niet iedere kijker is bereid jou geld te betalen om een bepaalde handeling uit te voeren, maar veel kijkers vinden dit wel spannend. Al heb je één kijker per dag die jou betaalt om een bepaalde handeling uit te voeren, dan verdien je hier alsnog veel geld mee. Betaalt er iedere dag iemand 15 euro om jou je shirt uit te laten trekken, dan heb je hier in een week tijd toch ruim 100 euro mee verdiend!

webcammer

Tip 2: maak je privé chat niet te duur

Bij Webcam-sex.nl kun je zelf kiezen hoeveel kijkers per minuut moeten betalen voor een privé chat. Het valt mij op dat veel webcammers op Webcam-sex.nl veel geld vragen voor privé chats. Dit lijkt misschien slim, maar in feite kun je beter niet te veel geld vragen voor een privé webcam chat. Door niet te veel geld te vragen voor een chatgesprek, trek je namelijk meer geïnteresseerden naar jouw profiel. Willen zij allemaal met jou chatten voor dit lagere tarief en blijven ze enkele minuten met je chatten, dan verdien je een aardig zakcentje. Ben je vrij duur, dan heb je minder geïnteresseerden en dit betekent dat je op de lange termijn minder verdient.

Zelf vraag ik 0,80 euro per minuut voor een privé chat. Dit lijkt niet zo veel, maar voor dit tarief heb ik het hartstikke druk. Dit betekent dat ik veel geld verdien, simpelweg door met meerdere mensen te chatten. Zijn mensen dan ook nog bereid een fooi te betalen, dan gaan mijn verdiensten nog sneller omhoog. Het is dan ook altijd verstandiger om een laag chat tarief te vragen, als je het mij vraagt. Ik heb geprobeerd met een hoger tarief te chatten, maar uiteindelijk hield ik hier wel minder geld aan over.

Tip 3: stuur berichten en foto’s

Bij Webcam-sex.nl verdien je geld door berichten te ontvangen. Nu kun je natuurlijk wachten tot iemand jou een bericht stuurt, maar je kunt ook het heft in eigen handen nemen. Dit doe je door zelf berichten en eventueel spannende foto’s te sturen. Krijg je een reactie op jouw berichten? Dan verdien je hier weer geld mee. Zo kun je jouw verdiensten op Webcam-sex.nl flink opkrikken.

Als iemand mij een berichtje stuurt, probeer ik het gesprek zo lang mogelijk gaande te houden. Dit doe ik vaak door eerst wat spannende tekstberichten te sturen, zonder foto. Valt het gesprek een beetje stil, dan stuur ik een foto. Door een spannende foto te sturen, komt er vanzelf weer nieuw leven in het gesprek. Dit betekent dat ik lekker geld blijf verdienen. Voor mijn gesprekspartner is dit natuurlijk ook hartstikke leuk, want hij of zij wordt zomaar getrakteerd op een spannende foto van mij.

Tip 4: kies een aantrekkelijke profielfoto

Als je een profiel aanmaakt op Webcam-sex.nl, kun je zelf kiezen welke foto er op jouw account moet staan. Ik raad je aan een aantrekkelijke en spannende foto te kiezen. Deze foto wordt namelijk op de homepage van Webcam-sex.nl getoond, tussen alle andere profielen van sexy webcammers. Heb je een aantrekkelijke en sexy profielfoto, dan trek je meer mensen naar jouw account. Heb je een beetje geluk, dan willen deze mensen met jou webcammen en zo verdien je veel geld.

Sommige webcammers op Webcam-sex.nl hebben geen profielfoto. Zij willen niet herkend worden en hebben daarom geen foto aan hun account toegevoegd. Dit lijkt slim, maar mensen met een account zonder foto hebben toch beduidend minder chatgesprekken dan mensen met foto op hun account. Ik raad je dan ook altijd aan om een foto op jouw account te zetten. Wil je niet herkend worden? Dan neem je gewoon een onherkenbare foto, bijvoorbeeld van je sexy lichaam zonder je hoofd.

Tip 5: ga op de juiste momenten online

Tot slot raad ik je aan om op de juiste momenten online te gaan op Webcam-sex.nl. Dit zijn de momenten waarop de meeste mensen online zijn. Ik ben al een tijdje actief als webcammer op Webcam-sex.nl en ik kan je vertellen dat de meeste gebruikers online zijn in de avond en in de nacht. Overdag zijn er ook gebruikers online, maar dit zijn er beduidend minder dan wanneer het donker is en mensen zin hebben in seks.

Je kunt ervoor kiezen overdag online te gaan, maar ik raad je zeker aan in de avond en eventueel in de nacht online te gaan op Webcam-sex.nl. Door op deze momenten online te gaan, kun je echt veel geld verdienen. Verveel je je overdag een keer, dan kun je natuurlijk ook online gaan. Wel raad ik je aan je voornamelijk te focussen op de drukste momenten op de website: na 20:00 uur in de avond, tot ongeveer 04:00 uur in de vroege ochtend.

Tip: in het weekend zijn er meer mensen online op Webcam-sex.nl, ook overdag. Wil je in het weekend webcammen, dan kun je vrijwel de hele dag achter de webcam zitten. Op zaterdag en zondag is het de hele dag druk: zelfs in de vroege ochtend of midden op de dag.