Maxilia biedt prachtige caps ter promotie!

Eens per jaar organiseren wij een “dating dag” waar alle vrijgezellen mannen en vrouwen welkom zijn. Tevens willen we er dan voor zorgen dat iedereen “herkenbaar” wordt bij binnenkomst. Door middel van een leuke cap te laten borduren met een tal van woorden willen we de dag zo gezellig mogelijk maken. Zo zijn we van de week op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee van dienst kan zijn. Deze zoektocht eindigde vrij snel op de website van Maxilia aangezien het hier wel erg voordelig is. 

45554_unishorebedrijfskleding-nl-lente-actie-promo-cap-50-stuks-incl-borduring-capaan-rood

Kwaliteit en snel?

Het enige nadeel hiervan was het feit dat we de caps volgende week al nodig hadden. We zijn er ook te laat mee begonnen met zoeken naar een bedrijf waardoor we graag hopen dat het bij Maxilia mogelijk is. Door op hun website te kijken viel het mij gelijk op dat er een levering is van drie dagen, dit past perfect binnen onze tijd waardoor we hier verder op zijn gaan zoeken.

Uiteindelijk hebben we een tal van leuke caps gevonden en de juiste tekst erbij weten te krijgen zodat we konden bestellen. Of dat het kwaliteit is wat er geleverd wordt weet ik niet maar daar maak ik me na het lezen van de recensies totaal geen zorgen voor. Zo werden de caps inderdaad netjes en wel binnen drie dagen bezorgd waardoor we ze goed hebben kunnen gebruiken tijdens onze “dating dag”. Het viel overigens erg goed bij iedereen in de smaak en hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt!

image